Hur mycket händer på ett år

Jisses vad tyst det har varit här på sistone. Det har hänt en del saker, men tiden har nog helt enkelt inte funnits för att redovisa allt.
 
Vad har hänt egentligen?
 
November präglades av konserter, främst med Ida. Mew på Pustervik, Panda Pompoi på Storstjöteatern, Mattias Alkberg/Södra Sverige på Storsjöteatern, Thomas Stenström på Pipeline samt Hurula på Gasklockorna. Men även av plugg, då jag läste sista kursen på Miun parallellt med en kurs i Örebro på halvfart. Inte många lugna stunder, men överlag ändå en mycket bra månad!
 
Deceember inleddes med tentaplugg följt av en välförtjänt pluggfri helg då jag och Ida bara gjorde roliga saker, såsom Tjuvarnas Jul på bio och Systraskap/Naomi Pilgrim på Gamla Tingshuset. Nu har jag bara en halv kurs kvar, medan mina klasskompisar kämpar med en intensivvecka på en flummig och krånglig kurs i hemlöshet. Skadeglädjen har funnits i överflöd den här veckan må jag säga.
 
Vad händer då framöver?
Som de flesta av er redan vet så har jag valt att börja på Folkhögskola i Vadstena efter mina socionomstudier tar slut. Det faktum att dessa studier börjar en vecka innan mina socionomstudier tar slut gör det hela lite körigt, men ändå hanterbart. För att vara tydlig så ser planen ut såhär:
19-20/12: Umeå och Markus Krunegård-spelning med Ida
21-27/12: Julfirande etc. med familjen i stugan
29/12-7/1: Nyårsfirande i Malmö
7-15/1: Skolstart i Vadstena
16-19/1: Examenshelg i Östersund
 
Inte skulle jag väl ändra på mig, jag är ju alltid på resande fot. Jag jobbar också på årets musikinlägg, men kan inte lova att det kommer att vara klart till nyårsafton.
 
Ha en God Jul sålänge allihop!
 
/Elise