När man kikar i utkastet

Satt just och skulle rensa mitt utkast här å bloggen. Insåg att jag hade lite för mycket. Många påbörjade resonnemang, oavslutande tankar och saker som tagna ur sitt sammanhang inte alls hänger ihop, som detta:

"- Jag smälter ner en ask fruxo på en sked och silar den
- Sluta aidsa dig!
- Jag gillar att titta på dina bröst idag. Eller ja, nedanför snarare. Magnus är ju inte mitt på dina bröst direkt."

"Den rökande killen
Den stora skillnaden på huset mitt emot, förutom att Bella flyttat in där, är att det även har tillkommit en kille i byggnaden som röker. Eftersom ingen lägenhet där har balkong så måste han gå ut på gården varje gång, i ur och skur. Han står alltid på samma ställe, vid husknuten av den gula förrådslängan och har alltid en hoodtröja med luvan uppdragen. Så mycket mer än så är det inte, men eftersom det är precis i mitt blickfång från min studieplats vid skrivbordet där jag i stort sett bott de senaste dagarna så känns det nästa som att vi känner varann. Borde kanske vinka en vacker dag."

"Här sitter jag och Svennis och myser. Snorvalpen är snart 8 år. Tiden går så fort...
Har för övrigt varit mycket fika den här veckan"

"Jag och Sandra skrev som vanligt om musik på facebook idag. För första gången använde jag uttrycket norrbottenspop"

Vet att jag vart dålig på att skriva senaste tiden. Har ändå mest vart tentaskrivande, seminarier, föreläsningar och planeringar. Men ikväll kommer Sandra och imorn åker vi till Jokkmokk! Så blir en rapport i nästa vecka :)

So long!

/Elise