Life is for living, not sleeping

Imorse vaknade jag klockan 7. Min första tanke var att jag skulle gå upp och skriva på min uppsatsplan till c-uppsatsen. En halvtimme senare gjorde jag också det.
Min tanke igårkväll var dock en helt annan. Tanken var att detta skulle bli första morgonen på veckan då jag kunde sova ut, slippa tänka på plugg och bara ha en lugn dag med packning och förberedelser. Istället fick jag en lång uppstart med plugg, nedladdning av pdf:er och fipplande med planen. Lagom till mamma klev upp ur sängen hade jag hittat en ny rapport och skrivit om halva min problemformulering. Resten av dagen bestod av packande, plockande, tänkande och planerande - ständigt med en växande resfeber i magen. Det är, som jag nyss förklarade för Linnea på telefon, som att man bara vill att man ska komma iväg nu. Man har väntat så länge och så är man så nära, och då kan det väll lika gärna ske här och nu?! Varför vänta mer?!
Nåväl. Strax skall jag prata med Linnea och Sandra. Sedan sova. Sedan ÄR det verkligen dags! Laddar upp med Elmo – The anthem så länge.
 
Glöm förresten inte att slå på Svt2 imorn, då Zebben och Albin kör sitt första lopp i Paralympics!
 
Ses i Sotji!
 
/Elise