Livet rullar på

Tidig söndagsmorgon på jobbet. Hela huset sover, köket är städat, disk- och tvättmaskin är igång, Söndagsmorgan i P4 ljuder från telefonen och jag är för tillfället rätt så sysslolös. Tre timmar tills kollegorna kommer hit. 
Jag tänkte därför ta tillfället i akt att faktiskt skriva lite om vad jag själv gör nuförtiden, inte bara vad mina favoritartister har för sig.
 
Snowrollers
En ny termin med mitt fina Roller Derby-lag Snowrollers har äntligen startat! En kämpande förening med mycket planer, önskningar och idéer ♥ Vi har bl.a. hunnit med att stå på två rekryteringsmässor och träffat en massa fina människor som fick upp ögonen för vår sport. 
 
Kreativitet
Även om jag inte pluggar något kreativt för tillfället så finns det ju givetvis ändå utrymme för kreativitet. En kväll när jag fick lust att pärla tog jag mig an uppdraget att pärla omslaget till Björnstammens nya album Country. Blev ändå rätt bra om jag får säga det själv! Den tog sedan plats på min vägg i sällskap med annat Björnstammen-relaterat. 
Senast jag var på Kupan köpte jag ett gammalt cd-ställ som jag sedan delvis klädde in i garn och använder som ställ till mina vinylsinglar. 
Jag har även lite stickning på g, bland annat en halsduk på rundsticka. Mer om detta under Funäsdalen. 
 
Mammas födelsedag
I början av september fyllde mamma år och hon, jag och pappa firade genom att gå ut och äta på Sir Winston. En mycket trevlig kväll med god mat och dryck!
 
Studenttider
Septembertider är nollningstider och i år var mina kära vänner Sofia och Frida faddrar åt ett nytt gäng hungriga socionomstudenter. När det var dags för det klassiska flottracet svängde jag förbi Badhusparken och försökte heja på de tappra socionomnollorna. Men, i sedvanlig ordning, kom inte SoA-flotten iväg från stranden utan kantrade gång på gång. Men det försökte i alla fall!
 
Frida fick sig en överraskning
Senare i september var det dags för ännu en födelsedag, denna gång var det Frida som fyllde 22. Sofia planerade ihop en överraskningsfest och vi trängdes ihop i hennes lilla etta för en mycket trevlig kväll!
 
Funäsdalen och Norge
I slutet av september tog jag tillvara på några lediga dagar, och det faktum att jag hade tillgång till bil, för att åka och hälsa på Elin i Funäsdalen. Det blev finfina dagar med stickning, film, musik, mat, Skype med Yuka, hårfärgning, Röros och mycket skratt. Allt avslutades med en trevlig kväll på stickkaffé. Bra dagar ♥
 
Åre Höstmarknad
Helgen därpå var det dags för Åre Höstmarknad, dit jag, Ida Björn begav oss på lördagen. Det blev en mysig dag med massor av folk, god mat, fina hantverk och en del bra inköp. Förutom själva Åre hann vi även med en sväng på Lundhags och Kupan i Järpen. 
 
Leveranser från Amerikatt
I slutet av september åkte mamma och pappa till New York. Väldigt trevlig för dem givetvis, men även del trevligt för mig som tog chansen att utnyttja dollarns låga värde och Amerikas i vanliga fall låga priser på bl.a. Roller Derby-utrustning. Jag fick dessutom äntligen en försenad julklapp - Monopol med Big Bang Theory-tema ♥ Mammas och pappa hemkomst var sannerligen både hjulafton och julafton!
 
Gävle
Förra veckan var jag i Gävle. Där blev det mäst häst, med besök på Rosas jobb (Gävle Ponnyklubb), hopptävling i Storvik, besök på Gävle travet och uteritt på fina Scott. Livet när det är som bäst ♥
 
Annars rullar livet på, med jobb, plugg och en del resande. Jag har en hektisk period framför mig, men går i alla fall in i det med gott mod!
 
/Elise