Du kan skrika; "alla hatar mig", tänker ändå alltid välja dig

Oj oj oj, tiden går och plötsligt är det sommar! Jag sitter nu på ett tåg på väg hem från ännu en fin i helg i Ö-vik. Vanligtvis tar jag inte tåget därifrån, men eftersom att det är dagen före helgdag ställer de in bussen så det var bara att bita i det sura äpplet och kliva på tåget, flera timmar innan den vanliga busstiden, och dessutom stå ut med att åka buss mellan Härnösand och Sundsvall, för att sedan vänta där i 1,5 timme... Men men, fick i alla fall finbesök i form av Oscar från Ö-vik till Sundsvall, sedan hoppade han på ytterligare en ersättningsbuss till Gävle. Det var tungt att se bussen rulla iväg med honom, nu ses vi inte på nästan en månad </3
 
Helgen har dock varit väldigt fin! Soligt väder och ett lugnt tempo. I fredags kom jag fram till Ö-vik vid lunch. Oscar mötte upp mig på stationen och vi gick till hans jobb. Han var tvungen att avsluta lite där så blev kvar där ca en timme. Vi åkte sedan hem, åt stuvade makaroner och packade ihop för att bege oss mot stugan på Alnöholmen. På vägen dit åkte vi förbi Naturkompaniets Outlet, nåt jag velat åka till i flera år! Oj så mycket fint och oj så många fina Kånkar <3 Oscar köpte en t-shirt och en skjorta medan jag köpte (läs: fick) en liten mattermos (Primus) och ett sporkfodral (som jag letat efter såå länge!).
 
Väl framme i stugan blev det bad (bara Oscar), grillning samt att Mickes mamma Ingrid lärde mig en ny stickteknik som var väldigt intressant och rolig! Efter kvällens te med rabarberpaj var jag väldigt trött efter en lång dag och jag och Oscar somnade gott i gäststugan.
 
Nästa dag åt vi frukost och åkte sedan på loppis i Gottne, nån mil från stugan. Inte helt utan klagomål från Oscar, skall tilläggas. Jag köpte en jättefin picknickkorg, lite bamsetidningar och en fin kapsylöppnare formad som en delfin. Tillbaka i stugan packade vi ihop våra saker och åt lite lunch innan jag och Oscar begav oss tillbaka till stan och Hörnsjön, för en löprunda och ett litet pass i utegymmet. Han körde med mig rejält givetvis.
Efter denna plågostund åkte vi hem och spenderade kvällen framför Tv:n, Johan Falk och hämtmat tillsammans med Amanda.
 
Idag tog vi en lugn förmiddag i sängen och sedan frukost med Morgonpasset. När Amanda vaknat till liv åkte vi och spelade minigolf. Jag gjorde en bra runda, även om de andra gjorde mycket bättre... Efter lite om och men i sista stunden bestämde sig Oscar tillslut för att sällskapa med mig på tåget och fick snabbt slänga ihop sin packning.
 
Nu rullar jag in i Brunflo och är snart hemma! Även i Jämtland lyser solen och även om jag känner mig lite trött och nere så har jag tankarna fulla av saker som måste fixas inför onsdag. För på onsdag, då åker nämligen jag och Ida till Barcelona igen!! Vi skall rulla, äta god mat, se fantastiska sevärdheter och inte minst se en Roller Derby-turnering. Det kommer att bli fantastiskt kul :D
 
Mer om det en annan gång!
 
Ciao!
 
/Elise